Der er  ingen varer i din indkøbskurv

Nautilus One

Den eksklusive og brugervenlige topserie fra Nautilus, hvor fysiologi, biomekanik, brugervenlighed og kvalitet er helt i særklasse.
 

Det åbne design, de hydrauliske indstillingshåndtag samt den patenterede vægtvælgerdrejeknap gør Nautilus One serien yderst velegnet til alle brugerflader helt fra fitnesscenteret, sportsklubben, genoptræningsklinikken, seniormotion mm.  

 

Hvorfor ikke kombinere den daglige brug af maskinerne med Nautilus Express way der er en høj effektiv og tidssparende cirkeltræning af både kondition og styrke?    

 

Med Nautilus One seriens vægtvælgersystem minimerer man samtidig vedligeholdelsen af udstyret da man undgår glidestænger, og vægtvælgerpinde. 

E-Handel - Køb online

Du har mulighed for at bestille, købe og få sendt dine varer direkte til din adresse.

E-Handel
 Udstilling - 700m2 butik

Du er også meget velkommen på Mileparken 30 i Herlev, hvor du i vores 700m² store udstilling finder de bedste tilbud på alt i fitnessudstyr, sauna og damp. 

Ved sauna- og dampbadsprojekter anbefaler vi, at du ringer og aftaler tid med én af vores konsulenter før besøg, så kan vi give dig den bedste betjening. Dette gælder også ved indretning af større motionsrum.
 

 

Saga Trim

Mileparken 30
2730 Herlev
Telefon 38 11 48 11, 

E-mail: info@sagatrim.dk 
 

Åbningstider: 

Hverdage: 10.00-17.30 

Lørdag:     10.00-14.00   Copyright © 2015 Saga Trim