Stepmaskiner

Bring træningen hjem til dig med Saga Trim

Vi kender alle til det at have en travl hverdag, hvor det med træning og velvære ikke altid bliver prioriteret højest, når man kommer hjem fra arbejde eller skole. Det kan ofte virke uoverskueligt at skulle pakke en træningstaske for at komme ned i sit lokale fitnesscenter og få sved på panden. Her ville det være nemmere, hvis man kunne træne hjemme. Hos Saga Trim vil vi gerne gøre det nemt for dig at holde dig i form og føle dig veltilpas. Derfor tilbyder vi alt inden for trænings og fitnessudstyr, som du kan bestille online hjem til privaten. Ved at bringe træningen hjem til dig sparer du en masse tid i din hverdag og det bliver mere overskueligt at få trænet. Her på siden har vi blandt andet samlet et udvalg af stepmaskiner, som du kan få leveret hjem til dig. 

Stairmaster Stepmill SM3

Stepmaskiner til gode priser

Her på siden finder du et eksklusivt udvalg af stepmaskiner, som du kan bestille hjem til privaten. Stepmaskiner kan være alt lige fra stepmill ’rulletrappe’ til crosstrainere. Fælles for alle stepmaskiner er, at de kan udfordre enhver og samtidig er de nemme at komme i gang med, så du hurtigt kan få lavet noget cardio træning hjemme i privaten. En stepmaskine garanterer høj puls og intensiv træning. Ydermere er det rart at have en stepmaskine til træning i hjemmet, som man kan stille sig op på, hvis vejret udenfor ikke egner sig til en gå- eller løbetur. Her kan en stepmaskine være et fint supplement til, hvad man ellers laver af cardio træning. Med en stepmaskine får du gang i kroppen på en effektiv og naturlig måde og samtidig kan du selv bestemme intensiteten i din træning. Her på siden finder du stepmaskiner til billige og overkommelige priser. Det har aldrig været nemmere at træne cardio end med Saga Trim.

God Service og hurtig levering med Saga Trim

Hos Saga Trim bringer vi velvære hjem til dig. Vi har alt i motionsudstyr og velvære i form af sauna eller dampbad, også til privat brug. Ved bestilling hos Saga Trim er du garanteret høj kvalitet og god service. Ydermere leverer vi hjem til din adresse inden for 3 arbejdsdage. Hvis du har spørgsmål til vores stepmaskiner eller andet udstyr, så er du altid velkommen til at gøre brug af vores kontaktinformationer, hvor du vil kunne få svar på dine spørgsmål. Bestil allerede din stepmaskine i dag og få gang i kroppen på en effektiv og naturlig måde. 

Til kassen
Mileparken 30 - 2730 Herlev - Telefon 38 11 48 11 - info@sagatrim.dk

Copyright © 2015 Saga Trim