Flowin Pro

FLOWIN Friktions træning er et funktionelt træningskoncept, hvor du opnår effektiv træning af hele kroppen. Konceptet er baseret på den friktion der sker mellem FLOWIN træningsmåtten og de særlige pads som medfølger til knæ, fødder og hænder, med brugerens egen kropsvægt som belastning.

Funktionaliteten i træningen kommer til udtryk via de mange fordele samt det træningsudbytte du opnår gennem træning med Flowin; De utallige funktionelleøvelser og bevægelsesmønstre som kan udføres på måtten og med pads, stiller nemlig krav til såvel stabilitet, styrke og muskelkoordination samt balance og mobilitet. Træningskonceptet er udviklet så alle kan være med uanset alder, træningserfaring og ambitioner, og kan anvendes indenfor både almen hjemmetræning, træning af atleter, holdtræning, eller genoptræning.

Med FLOWIN Pro får du en træningsmåtte med en hård overflade,som derfor kan bruges på de fleste underlag og hvorved du stadig vil få en optimal træning på et jævnt underlag. Denne model er yderst anvendelig til den professionelle udøver, i et træningscenter eller i andre stationære miljøer.

FLOWIN Pro indeholder:

Samt en pakke pads bestående af:

  • 2 stk. håndpads
  • 2 stk. fodpads
  • 1 stk. knæpad

Gå ind på www.FLOWIN.com og opret dig, og få dit eget personlige login og dermed adgang til en masse funktionelle øvelser.

1.695 DKK

(1.356 DKK ekskl. moms)

På lager

Kan ses i butik
btn-free-delivery
Anbefalet brug