Viser alle 7 resultater

WaterRower

Den originale WaterRower

En Waterrower er en romaskine i træ, som bruger vand til at skabe modstand. Det er en fantastisk træningsmaskine; den har både et æstetisk udseende og de samme fordele, som gør romaskiner til en enormt effektiv træningsmaskine. Hos Saga Trim kan du købe den originale WaterRower.

7.995 kr.
 • Vandmodstand
 • Skinne i aluminium
 • Enkel computer
10.595 kr.
 • Model S4
 • Vandmodstand
 • Massiv egetræ
UDSOLGT!
Vis
Ikke på lager
12.495 kr.
 • Model Performance
 • Vandmodstand
 • Bruges med smartphone/tablet
13.995 kr.
 • Vandmodstand
 • Massiv valnød

Mange kender nok en Waterrower fra TV-serien House of Cards, men de første Waterrowers blev fremstillet for mere end 30 år siden ud fra designs tegnet af eliteroere. Romaskinen har et ikonisk design, der sammenføjer den varme æstetik fra træet med digital performance, hvor du kan følge og måle din træning nøjagtigt på romaskinens konsol eller via SmartRow-app’en.

Fordelene ved at bruge en Water Rower rowing machine

WaterRower er fremstillet af eliteroere med ønsket om at skabe den bedste romaskine ud fra nogle enkelte principper om et funktionelt og æstetisk design:

Først og fremmest er WaterRower fremstillet ud fra idealet om at gøre oplevelsen så autentisk som muligt ved at efterligne både lyd, modstand samt følelse, som hvis du ror på vandet.

Hernæst skulle romaskinen fungere som et møbel, der passer ind i hjemmet, uden at du behøver at gemme maskinen væk, når du ikke bruger den. Det må siges at være lykkedes; romaskinen i det flotte træ design kan med fordel stå fremme og bidrager eminent til indretningen. For at frigøre gulvplads kan WaterRower opbevares på højkant og sættes op ad væggen.

Udover disse særlige kendetegn ved en romaskine med vand opnår du også de samme fordele som ved en traditionel romaskine. Træning på en romaskine er skånsomt for kroppen. Belastning på led og ledbånd er minimal. Til trods for at være skånsom, så involveres alle store muskelgrupper, når du ror. Både ben, arme, core og ryg trænes. Og intensiteten justeres helt automatisk ved at trække hårdere og hurtigere i håndtaget. Det er dét, der gør romaskinen til den perfekte træningsmaskine.

Hvad er forskellen på en waterrower og en almindelig romaskine?

Den største forskel mellem en Waterrower og andre romaskiner er modstanden. En Waterrower  bruger vandmodstand, mens konventionelle romaskiner bruger magnetisk modstand eller luftmodstand. Svinghjulet med vand gør det muligt at komme tæt på den samme følelse, som du får, når du trækker årerne igennem vandet. Det betyder, at du med en Waterrower får en mere autentisk ro-oplevelse, da den efterligner bevægelsen og følelsen af at være på vandet.

Bæredygtigt og holdbart design

WaterRower er et ægte håndværk. Romaskinerne er håndlavet og fremstillet af bæredygtigt træ, der stammer fra certificeret, ansvarlig skovbrug. Det træ, der bruges til denne romaskine, er fældet på en måde, der bidrager til at beskytte skovene og sikrer, at det lokale økosystem trives. WaterRower er desuden overfladebehandlet med en vandbaseret finish, der er ugiftig og sikker for miljøet. Denne finish er med til at beskytte træet mod nedbrydning og giver det et smukt naturligt udseende. Som følge heraf er WaterRower et miljøvenligt valg for dem, der er på udkig efter en bæredygtig måde at træne på.

Hvilken waterrower skal du vælge?

Når du skal vælge WaterRower er der primært to ting, du skal overveje. For det første: Hvilken monitor, vil du have på din romaskine? Og for det andet: Hvilken farve og træsort?

WaterRower er fremstillet i forskellige træsorter, der giver romaskinen markant forskelligt udseende. På den måde kan du også matche det til den øvrige indretning i dit hjem. Vælg din WaterRower i egetræ, hvis du vil have et lyst, let udtryk. Vælg en mørk træsort som valnød, hvis du ønsker et varmt, rustikt udtryk.

Waterrower S4 med LCD monitor

Waterrower S4 serien har en  monitor med LCD-skærm, hvor du kan aflæse de vigtigste træningsdata som tid, distance, kalorier, tag pr. minut, puls og intensitet. Måling af puls kræver brug af pulsbælte, som købes separat. Det er muligt at indstille forskellige træningsprogrammer forud for træningen, herunder ønsket distance, tid og intensitet samt at indstille forskellige typer af intervaller baseret på disse. Dermed tilbyder S4 monitoren programmer og data, der dækker langt de fleste personers behov.

WaterRower Performance med SmartRow

Hvis du gerne vil have endnu flere træningsprogrammer eller motiveres af mere dybdegående analyser af din træning og form, så kan Waterrower Performance med SmartRow give dig alt det. Waterrower SmartRow er den seneste innovation fra Waterrower. Den kombinerer alle funktionerne fra en traditionel romaskine med bekvemmeligheden og teknologien fra moderne fitnessudstyr. Du anvender din smartphone eller tablet og tilslutter via Bluetooth for at få adgang til interaktive træningsprogrammer samt direkte fysisk feedback om din form og realtidsmålinger som f.eks. effekt og hastighed. Du kan følge dine præstationer og se, hvordan du klarer dig i forhold til andre roere fra hele verden. Dine træningsdata bliver overført via Bluetooth til den gratis SmartRow app.

Vedligeholdelse af WaterRower

Waterrower romaskiner kræver minimal vedligeholdelse, så længe du holder den ren og støvfri. Regelmæssig rengøring er med til at beskytte ramme og bevægelige dele mod skader og forlænge deres levetid. Tør rammen, håndtagene, fodpladerne og sædet af efter hver brug med en blød klud opvredet i lunkent vand for at fjerne fugt og sved. Hold delene fri for støv med en klud eller støvsuger. Benyt PuriTabs til at holde vandet i vandtanken rent. Hver 6. måned tilsættes 2 stk. PuriTabs kalktabletter til vandtanken. Hvis tanken udsættes for direkte sollys, bør du tilsætte tabletterne hver 3. måned. Træet er oliebehandlet og kan efterbehandles med olie fra det originale  WaterRower rensesæt. 

Ønsker du at opleve WaterRower forud for køb, kan du besøge os i vores showroom i Herlev.