Viser alle 5 resultater

KETTLEBELLS

Med kettlebells får du et redskab som kan anvendes til et væld af forskellige træningsøvelser, både helkropsøvelser, og træning af specifikke muskelgrupper, som kan udføres unilateralt. Efterspørger du en træningsform og et redskab som er motiverende, effektivt og med mulighed for konstant variation, så er kettlebells et godt bud.

1.545 kr.
 • 6 Kettlebells i en
 • Bowflex Select Tech vægtvælger
 • 3,5, 5,5, 9, 11,16 og 18 kg
Fra 195 kr.
 • Kettlebells fra 4-20 kg
 • I støbejern
 • Vinylbelagt
Fra 95 kr.
 • Klassisk kettlebells fra 8-32 kg
 • Farvet vægtangivelse
 • Matsort lakering
Fra 195 kr.
 • Støbejern
 • Fås fra 4-32 kg
 • Flot lakering
Fra 480 kr.
 • Comp Kettlebells fra 8-32 kg
 • Tydelig præget vægtangivelse
 • Alle i samme str.

Forbrænd fedt og opbyg muskler effektivt med en kettlebell

En kettlebell er et simpelt redskab du kan anvende i din træning. Det er et kugleformet stykke træningsudstyr med et håndtag, der besidder en bestemt vægt. Det minder mest af alt om en kugle med et kraftigt håndtag. Kettlebells er en af de bedste måder at kunne forbrænde fedt hurtigt og effektivt da forbrændingen hurtigt sættes i vejret. Samtidig vil du få muligheden for at opbygge muskler i en fart, med bevægelser er er kombineret med vægt. Kettlebells anvendes til styrketræning verden over og er også en populær træningsform i Danmark. Ja faktisk er de i flere hundrede år anvendt som fast styrketræning af den russiske hær, grundet effektiviteten. Det er en træningsform der er anvendt blandt flere hær-enheder, selv den dag i dag. Træning med kettlebells kan anvendes i hjemmet, i haven eller i fitnesscenteret, alene eller med din træningsmakker. Er du til sved på panden og effektiv træning, så kan kettlebells træning være det helt rette for dig.

Fordele ved en kettlebell

Den stor fordel ved at træne med kettlebells er at forbrændingen med vægtene hurtigt sættes i gang. Ved en effektiv forbrænding nedbrydes fedt og muskelmassen styrkes ved gentagne øvelser. Ved at foretage øvelser med kettlebells er du konstant i gang. Din krop er i bevægelse og er dele af din krop er ikke stillesiddende, som det eksempelvis gør sig gældende hvis du anvender styrkemaskiner. Hvis du anvender dine kettlebells optimalt, vil de hjælpe dig til at kunne udføre styrkeøvelser som du kan have svært ved uden. Det er en god kombination af at få pulsen op og styrke muskulaturen. Årsagen til at kettlebells ligeledes er særligt populære er, at de ikke fylder meget og kan opbevares i ethvert hjem. Med få øvelser kan du på kort tid og kun dine kettlebells, foretage en fuld body workout. Det er kort sagt, et billigt redskab til træningen, som du kan foretage hjemme.

 • En kettlebell kan anvendes til både kondition og styrketræning
 • En træningsform der styrker hele musklen, både de små og store muskelfibre
 • Styrke, balance og udholdenhed trænes ved at anvende kettlebells
 • Effektiv fedt-tab grundet en hurtig øgning af forbrændingen fra træningen

Sådan udvælger du den rette kettlebell

Der findes forskellige typer af kettlebells der har hver deres fordele og ulemper. Udformningen er som udgangspunkt den samme, hvor det er vægten af de forskellige kettlebells der gør forskellen. Kettlebells er som regel konstrueret af støbejern og kan være beklædt med stof, for at øge komforten af anvendelsen og mindske eventuelle slag mod gulvet. Sammenlignet med andre lignende træningsredskaber der har vægt, ligger vægten på en kettlebell under grebet på redskabet. Vægtens placering er en del af hemmeligheden bag den effektive træningsform. Måden en kettlebell er konstrueret, giver dig en nemmere anvendelse og en mere effektiv træning af alle de bevægelser du foretager dig med din kettlebell i hånden. Til at starte med, er det rigeligt med anvendelse af en enkelt kettlebell ad gangen. I takt med at du fanger teknikker og øger styrken, kan du med fordel effektivt anvende to kettlebells samtidig som et kettlebell sæt. Når du skal udvælge din første kettlebell, er det vigtigt at du vælger den rette fra starten. Teknikken er som udgangspunkt vigtigere end vægten og derfor bør du til at starte med ikke vælge en kettlebell der er for tung. Som tommelfingerregel, skal du kunne løfte din kettlebell over hovedet 4-5 gange, uden besvær. Kan du ikke løfte din kettlebell over hovedet, skal du vælge en model der er lettere. Der er forskel på mænd og kvinder og den vægt de som udgangspunkt kan løfte. Det anbefales at en kvinde vælger en kettlebell på omkring 8 kg, mens en mand kan vælge en kettlebell på omkring 12 kg. Dog er alle forskellige og der kan værre større individuelle forskelle fra person til person.

3 kettlebell øvelser der effektivt kan foretages af nybegynderen

Der er utallige effektive øvelser du kan foretage med dine kettlebells. Dog er det ikke de tunge og komplicerede øvelser der gør den store forskel, men en gentagelse i dine øvelser. For nybegyndere der ikketidligere har erfaring med kettlebells træning, er det en god ide at starte ud med 2-3 faste kettlebell øvelser. Når du er tryg og inde i rytmen ved de første faste øvelser, kan du udvide repertoiret med flere og eventuelt mere krævende øvelser. Til en start bør du kun anvende en enkelt kettlebell, frem for et kettlebell sæt.

Swing med en hånd

Træning af arme, ryg, balder og de bagerste muskler på låret

Hvis du placerer din kettlebell foran dig, bøjer i knæene og i hofterne, kan du nemt få fat i din kettlebell. Tag et god greb om håndtaget og sørg for at stå med strakt ryg. Løft din kettlebell let fra jorden og sving den tilbage gennem dine ben. Derefter svinger du træningsredskabet frem og op i en vandret position. Foretag gerne denne øvelse flere gange i træk, så længe du føler din muskel-kapacitet stadig er fit-for-fight eller 5-10 gange.

Løft over hovedhøjde

Træning af arme, skulder og ryg

Stil dig med et godt greb fra dine fødder mod gulvet. Tag et godt tag i din kettlebell og løft den overhovedet. Gentag øvelserne 5-10 gange for hver side, eller med det antal du føler du kan klare uden at miste grebet. Løft over hovedhøjde er en simpel men ekstrem effektiv øvelse til træning af dine arme, skulder og ryg.

Balance på et ben

Træning af balder, lår, arme og skuldre

Stil dig så du står solidt på et ben mens du finder balancen og løfter dit højre ben bagud, indtil din overkrop og ben ligger vandret. Tag fat i håndtaget på din kettlebell med venstre arm og løft den langsomt mod dit bryst. Det er vigtigt at du under øvelsen ikke ændrer holdningen og positionen af din overkrop og ben. Ved at gentage øvelserne 10-12 gange for hver side, få du en effektiv træning af især dine balder, ryg og skuldre.

{
“@context”: “https://schema.org”,
“@type”: “FAQPage”,
“mainEntity”: [{
“@type”: “Question”,
“name”: “Hvilke øvelser kan man lave med en kettlebell?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “Der er utallige effektive øvelser du kan foretage med dine kettlebells. Dog er det ikke de tunge og komplicerede øvelser der gør den store forskel, men en gentagelse i dine øvelser. For nybegyndere der ikketidligere har erfaring med kettlebells træning, er det en god ide at starte ud med 2-3 faste kettlebell øvelser. Når du er tryg og inde i rytmen ved de første faste øvelser, kan du udvide repertoiret med flere og eventuelt mere krævende øvelser. Til en start bør du kun anvende en enkelt kettlebell, frem for et kettlebell sæt.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “Swing med en hånd”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “Træning af arme, ryg, balder og de bagerste muskler på låret
Hvis du placerer din kettlebell foran dig, bøjer i knæene og i hofterne, kan du nemt få fat i din kettlebell. Tag et god greb om håndtaget og sørg for at stå med strakt ryg. Løft din kettlebell let fra jorden og sving den tilbage gennem dine ben. Derefter svinger du træningsredskabet frem og op i en vandret position. Foretag gerne denne øvelse flere gange i træk, så længe du føler din muskel-kapacitet stadig er fit-for-fight eller 5-10 gange.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “Løft over hovedhøjde”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “Træning af arme, skulder og ryg
Stil dig med et godt greb fra dine fødder mod gulvet. Tag et godt tag i din kettlebell og løft den overhovedet. Gentag øvelserne 5-10 gange for hver side, eller med det antal du føler du kan klare uden at miste grebet. Løft over hovedhøjde er en simpel men ekstrem effektiv øvelse til træning af dine arme, skulder og ryg.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “Balance på et ben”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “Træning af balder, lår, arme og skuldre
Stil dig så du står solidt på et ben mens du finder balancen og løfter dit højre ben bagud, indtil din overkrop og ben ligger vandret. Tag fat i håndtaget på din kettlebell med venstre arm og løft den langsomt mod dit bryst. Det er vigtigt at du under øvelsen ikke ændrer holdningen og positionen af din overkrop og ben. Ved at gentage øvelserne 10-12 gange for hver side, få du en effektiv træning af især dine balder, ryg og skuldre.”
}
}]
}