Viser alle 11 resultater

SLYNGETRÆNING

Suspension træning fra TRX, Lifeline og Kettler. Funktionel træning inde eller ude alt efter vejret! Slyngetræning er et kæmpe hit inden for træningsverdenen, og med god grund. Du kan træne hele kroppen simpelt og effektivt, og alle kan være med, uanset niveau.

95 kr.
 • Slyngetræning
 • Træning med elastikker
 • Passer til alle døre
595 kr.
 • Rejsepose medfølger
 • Døranker medfølger
 • Extender 90 cm medfølger
1.845 kr.
 • Udvidede træningsmuligheder
 • Unikke egenskaber
 • Rejsepose medfølger
1.995 kr.
 • Døranker medfølger
 • 1 md gratis TRX Training Club
 • Inkl. opbevaringspose
Vis
Ikke på lager
95 kr.
 • Diameter på ø12cm
 • 2 huller til montering ø11mm
 • Franske skruer & eks.bolte medfølger
495 kr.
 • Remme i nylon med påførte numre
 • Grebsdiameteren er 28mm
 • Produktet vejer ca. 1,6kg
2.495 kr.
 • Ergonomisk korrekt greb
 • Pull Ups og Chin Ups
 • Mål:115 x 52 x 18 cm
1.995 kr.
 • Fremstillet i sort stål
 • Bar Ca. 60 cm til væg
 • Mål: 120b x  60d x 77h cm
Fra 6.195 kr.
 • Fås fra 1,5-6 m
 • Vægophængt
 • Kraftig pro model

Slyngetræner

Vil du gerne have et nemt og funktionelt træningsredskab derhjemme, som du kan anvende uanset om du vil øge din styrke, tabe dig eller blot vedligeholde din form? Så er slyngetræning noget for dig. Det er en relativ ny træningsform, som du blot skal bruge en slyngetræner for at udføre. Derfor kan du også sagtens slyngetræne derhjemme. Du skal blot fastmontere slyngen til din dør eller et lignende stabilt holdepunkt. Så er du klar til at træne.

Derfor er slyngetræning en god idé

Foruden, at redskabet kan anvendes derhjemme og er et forholdsvist simpelt udstyr, giver det dig faktisk også en sublim træningsmulighed. Du kan nemlig træne hele din krop med en TRX. Hvor flere andre træningsredskaber kun giver dig mulighed for at træne et fåtal af muskler, eller måske kun én bestemt muskelgruppe, kan du altså styrke alle dine muskelgrupper med en trænings slynge. Faktisk er der mere end 100 øvelser, som du kan udføre med slyngen.

Egner sig til alle niveauer

En stor fordel ved en TRX slynge er, at den kan anvendes af alle motionister uanset niveau. Det er derfor ligegyldigt, om du lige er begyndt at træne, eller om du er professionel idrætsudøver. Alle kan få gavn af TRX træning. Slyngen kan nemlig justeres, så sværhedsgraden af øvelserne bliver henholdsvis sværere og lettere. Derfor har du faktisk også mulighed for at træne både udholdenhedstræning og styrketræning med slyngen. Du bestemmer selv, om du vil tage et højt antal gentagelser med let modstand for at træne udholdenhed. Eller, om du i stedet vil udfordre din styrke ved at skrue op for modstanden og så tage få antal gentagelser.

Træn hvor, og hvornår, du vil

Når du vælger at investere i en TRX, investerer du også i at få en stor frihed. Du kan nemlig træne hele kroppen hvor, og hvornår, du vil. En slynge er supernem at pakke sammen og så tage med på rejsen, jobbet, sommerhusturen, eller hvor end turen går hen. Du kan også selv bestemme, om du vil træne inde- eller udendørs. En TRX slynge egner sig nemlig til begge dele. Du slipper naturligvis også for at bekymre dig om eventuelle åbningstider i et fitnesscenter. Du kan blot finde slyngen frem, når du har tid og lyst til at træne.

Spar penge med slynge

Når du køber en slynge til træning, sparer du også penge. For det første er selve slyngen langt billigere end flere andre træningsredskaber. Derudover kan du også undgå at betale et løbende gebyr til et fitnesscenter. I stedet skal du blot betale for slyngen én gang, og så har du den resten af livet. Derfor må det også siges at være særdeles økonomisk fornuftigt at anskaffe dig en slynge til træning.

FAQ

Hvad er en slyngetræner?

En slyngetræner udgøres af justerbare lange stropper. De skal så monteres til et stabilt punkt, der kan holde dem fast. I fitnesscentre vil du ofte opleve, at de er monteret til enten stænger eller ribbe. Når du skal anvende dem til hjemmetræning, vil det tit være mest oplagt at montere dem fast til en dør. Når du så træner med en slynge, anvender du blot din kropsvægt som modstand. Det lyder måske let, men du kan justere selerne, så du gradvis bærer mere og mere af din kropsvægt. Det gør også øvelserne mere og mere udfordrende. Derfor er det også et træningsredskab, der vokser med dig som motionist.

Hvilke muskelgrupper kan jeg træne med en TRX?

Du kan faktisk træne alle muskelgrupperne, når du anvender en slynge til træning. Fordelen ved en slynge er desuden også, at du lettere kan træne eksempelvis ét ben eller én arm af gangen. Det giver dig også mulighed for at udligne eventuelle skævheder du måtte have i muskulaturen. Selvom det kan se let ud ved første øjekast, kræver slyngen faktisk en del styrke og god koordinering, når du anvender den korrekt.

Hvor meget koster en slyngetræner?

En af de største fordele ved en slynge er, at den faktisk er ret billig. Især, når du tænker på, at du får mulighed for at træne hele kroppen og ikke blot enkelte muskelgrupper. Derudover kræver den heller ikke særlig meget plads, så du behøves ikke anskaffe dig et helt homegym eller ommøblere hele dit hjem. Derfor er det også et godt valg for alle, der ønsker at træne derhjemme.

Hvilke øvelser kan jeg lave med en slynge?

Som tidligere nævnt får du mulighed for lave hundredevis af øvelser med en slynge. Du kan derfor også vælge blandt flere forskellige øvelser til de respektive muskelgrupper. Det er både muligt at lave de mere gængse øvelser såsom biceps curls eller triceps extensions. Men du får også mulighed for at lave mere avancerede øvelser, som egentlig kun kan lade sig gøre i kraft af, at du har en slynge. Eksempelvis har flere mennesker mulighed for at lave en korrekt udført pistol squat, når de anvender en slynge.

Kan en slynge noget, som konventionelle træningsredskaber ikke kan?

Som tidligere nævnt er en slynge billigere end de fleste træningsmaskiner. Derudover kan den anvendes både ude og inde, hvor flere konventionelle træningsmaskiner ikke kan anvendes udendørs. Så optager den desuden meget lidt plads, og den kan anvendes til træning af hele kroppen. Men derudover giver den dig faktisk også lidt ekstra træning. Det skyldes ustabiliteten i gummibåndet på selen. Den tvinger dig til at stabilisere din krop, hvorved du aktiverer flere muskler. Det giver dig også en bedre kropsbevidsthed og balance. Til sammenligning bliver du i mange træningsmaskiner ”spændt fast”. De stiller altså ikke ligeså høje krav til din stabilitet.

Hvor stammer slyngetræning fra?

Slyngetræning blev oprindeligt opfundet af Randy Hetrick, som var soldat under Navy SEALS. Her manglede de et træningsredskab, som kunne holde soldaterne i exceptionel god form samtidig med, at det ikke optog meget plads. Derfor udviklede Hetrick og hans team den første variant af en slynge til træning. Senere hen er konceptet blevet videreudviklet og kendes i dag som TRX. Redskabet er altså udviklet med tanke på at kunne træne de bedste af de bedste, og du kan derfor trygt anvende det.

 

 

{“@context”:”https://schema.org”,”@type”:”FAQPage”,”mainEntity”:[{“@type”:”Question”,”name”:”Hvad er en slyngetræner?”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”En slyngetræner udgøres af justerbare lange stropper. De skal så monteres til et stabilt punkt, der kan holde dem fast. I fitnesscentre vil du ofte opleve, at de er monteret til enten stænger eller ribbe. Når du skal anvende dem til hjemmetræning, vil det tit være mest oplagt at montere dem fast til en dør. Når du så træner med en slynge, anvender du blot din kropsvægt som modstand. Det lyder måske let, men du kan justere selerne, så du gradvis bærer mere og mere af din kropsvægt. Det gør også øvelserne mere og mere udfordrende. Derfor er det også et træningsredskab, der vokser med dig som motionist.”}},{“@type”:”Question”,”name”:”Hvilke muskelgrupper kan jeg træne med en TRX?”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”Du kan faktisk træne alle muskelgrupperne, når du anvender en slynge til træning. Fordelen ved en slynge er desuden også, at du lettere kan træne eksempelvis ét ben eller én arm af gangen. Det giver dig også mulighed for at udligne eventuelle skævheder du måtte have i muskulaturen. Selvom det kan se let ud ved første øjekast, kræver slyngen faktisk en del styrke og god koordinering, når du anvender den korrekt.”}},{“@type”:”Question”,”name”:”Hvor meget koster en slyngetræner?”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”En af de største fordele ved en slynge er, at den faktisk er ret billig. Især, når du tænker på, at du får mulighed for at træne hele kroppen og ikke blot enkelte muskelgrupper. Derudover kræver den heller ikke særlig meget plads, så du behøves ikke anskaffe dig et helt homegym eller ommøblere hele dit hjem. Derfor er det også et godt valg for alle, der ønsker at træne derhjemme.”}},{“@type”:”Question”,”name”:”Hvilke øvelser kan jeg lave med en slynge?”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”Som tidligere nævnt får du mulighed for lave hundredevis af øvelser med en slynge. Du kan derfor også vælge blandt flere forskellige øvelser til de respektive muskelgrupper. Det er både muligt at lave de mere gængse øvelser såsom biceps curls eller triceps extensions. Men du får også mulighed for at lave mere avancerede øvelser, som egentlig kun kan lade sig gøre i kraft af, at du har en slynge. Eksempelvis har flere mennesker mulighed for at lave en korrekt udført pistol squat, når de anvender en slynge.”}},{“@type”:”Question”,”name”:”Kan en slynge noget, som konventionelle træningsredskaber ikke kan?”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”Som tidligere nævnt er en slynge billigere end de fleste træningsmaskiner. Derudover kan den anvendes både ude og inde, hvor flere konventionelle træningsmaskiner ikke kan anvendes udendørs. Så optager den desuden meget lidt plads, og den kan anvendes til træning af hele kroppen. Men derudover giver den dig faktisk også lidt ekstra træning. Det skyldes ustabiliteten i gummibåndet på selen. Den tvinger dig til at stabilisere din krop, hvorved du aktiverer flere muskler. Det giver dig også en bedre kropsbevidsthed og balance. Til sammenligning bliver du i mange træningsmaskiner ”spændt fast”. De stiller altså ikke ligeså høje krav til din stabilitet. “}},{“@type”:”Question”,”name”:”Hvor stammer slyngetræning fra?”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”Slyngetræning blev oprindeligt opfundet af Randy Hetrick, som var soldat under Navy SEALS. Her manglede de et træningsredskab, som kunne holde soldaterne i exceptionel god form samtidig med, at det ikke optog meget plads. Derfor udviklede Hetrick og hans team den første variant af en slynge til træning. Senere hen er konceptet blevet videreudviklet og kendes i dag som TRX. Redskabet er altså udviklet med tanke på at kunne træne de bedste af de bedste, og du kan derfor trygt anvende det.”}}]}