Rådgivning sauna damp og wellness

Tak for at du overvejer Saga Trim som din nye samarbejdspartner. Nedenfor kan du se forslag på hvordan vi kommer igang:
Jeres ønsker & visioner
Lad os sammen drøfte jeres ønsker og idéer til det nye wellnessområde, både nybyg og renoveringer. Vi vil gerne høre om hvem og hvor mange der skal bruge området, er det hjemme privat eller til offentlig brug, de fysiske rammer og gerne et budget. Vi kommer gerne til jer, eller I kan besøge os i Herlev, hvor I kan få masser af inspiration.

sauna damp og wellness

Overvejelser som vi normalt gennemgår.
Driftsikkerhed og økonomi er desuden vigtige parametre, når du skal projektere.

  • Muligheder for at reducere strømforbruget.
  • Ventilation i sauna / dampbad.
  • Isolering.
  • Sluse for at reducere strømforbruget.
  • Hviletemperatur i lavfrekvente perioder.
  • Uforpligtende tilbud og indretningsforslag.

Få beskrivelse af opbygning og skitser af konstruktion. Bestykning af anlægget med angivelse af kW-forbrug, vandforbrug og beskrivelse af arbejdet. Få tilbud på hele opgaven – eller dele af opgaven. Alle gradbøjninger af hjælp kan fås!
Send os en tegning – eller blot en skitse, hvor du skriver målene på, så skal du hurtigt få en beskrivelse med indretningsforslag. Du kan nå os på [email protected], tlf. 38 11 48 11
Her kan du også træffe os for et møde hos dig eller hos os.
Ved mange opgaver – herunder renoveringsopgaver – er det en fordel, at se tingene på stedet. Sig blot til, så aftaler vi et møde.
Det er en god idé, at vi taler sammen på et tidligt tidspunkt i planlægningen af hensyn til tilstødende bygningsdele. Herunder: Afløb, effektforbrug, vandtilslutning, ventilation, døre ind og døre ud, så der bliver sikkerhed for at tingene fungere optimalt med god driftsøkonomi og perfekt funktion. Alle hader at skulle lave noget om!
Når du vælger Saga Trim, udføres arbejdet af vore egne håndværkere. De personer der er beskæftiget med byggeriet, har bygget sauna og dampbad gennem de sidste 50 år (sandsynligvis de fleste offentlige anlæg i Danmark). Den opsamlede erfaring kombineret med Sauna360- Tylö, Helo og Kastor fabrikkernes udviklingslaboratorium, har resulteret i det rigtige materialevalg og byggemetode.
Service
Alt der bliver brugt flittigt skal selvfølgelig vedligeholdes og serviceres. Vi tilbyder at servicere jeres wellnessområde løbende via en serviceaftale eller efter behov med udkald.

Driftsikkerhed og økonomi er desuden vigtige parametre, når du skal projektere.

Saga Trim har eksisteret siden 1966 og er distributører af nogle af de stærkeste brands inden for sauna, damp, infra og wellness.
bl.a. Tylø, Helo, Kastor, Lapelland og Avanto pool.

Nedenfor vil vil løbende skrive om projekter vi har deltaget i.