Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på nogle af de spørgsmål, vi ofte får på Sagatrim.dk

Hvis du fortryder dit online-køb, har du 14 dages returret. Du bedes udfylde en fortrydelsesformular og sende varen retur til os.

Vi kan have pakket forkert, men ofte er det en del af sendingen der er forsinket.
Tjek om din sending er afsendt som flere pakker.

Når din bestilling er afsendt, får du automatisk en mail med Track & Trace fra fragtfirmaet, så du kan følge din(e) pakke(er) / gods. Tjek evt. dit spamfilter, hvis du ikke har modtaget en mail.

Ved forsinkede pakker:

GLS pakkepost kan kontaktes på Tlf. 76 33 11 00 eller på dette link

Danske Fragtmænd kan kontakters på dette link

Fejllevering: 

Hvis Saga Trim har leveret forkert, kontakt vores kundeservice på [email protected] / Tlf. 38 11 48 11.

Normalt afsender vi bestillinger, inden for 2 hverdage.

Så snart vi afsender din bestilling, vil du modtage en mail med din faktura.

Når din bestilling er afsendt, får du automatisk en mail med Track & Trace fra fragtfirmaet, så du kan følge din(e) pakke(er) / gods. Tjek evt. dit spamfilter, hvis du ikke har modtaget en mail.

Ved forsinkede pakker:

GLS pakkepost kan kontaktes på Tlf. 76 33 11 00 eller på dette link

Danske Fragtmænd kan kontakters på dette link

Hvis det er bestillingsvarer, der hjemtages på bestilling, mailer vi en ordreanerkendelse med forventet leveringstid.

Kortbetaling: Når du laver en bestilling, bliver beløbet reserveret på dit kort, men vi trækker først beløbet, når vi afsender din bestilling og sender en faktura til dig.

Er det mulig at bestille over mail / telefon: Ja det er det, men hvis du ikke har konto hos os er det nemmest at bestille over vores hjemmeside.

Kan jeg købe via offentlig EAN nr. Ja, husk at oplyse brugerid / reference, der skal stå på fakturaen.

Hvis jeg er erhvervskunde, kan jeg handle med faktura? Ja, hvis du ikke allerede har en konto, sender vi gerne en faktura til forudbetaling.

Hvis en vare er midlertidig udsolgt, hvornår kommer den på lager igen? Ud fra hver enkelt varer, prøver vi at skrive en forventet leveringstid. Bemærk nogle varer er bestillingsvare, med leveringstid.

Kan jeg se varen udstillet: Saga Trim har stort lager og butik /showroom i Herlev. Alle de produkter du kan se samlet, har vi påført dette ikon vises i butik

Jeg har ikke modtaget min kvittering: Tjek først om den ligger i dit spamfilter. Herefter bedes du tjekke om du har indtastet korrekt e.mailadresse. Skriv til in[email protected]  så hjælper vi med at sende den på ny kvittering.

Fragten beregnes ud fra vægten Enkelte varer beregnes vægten ud fra volumen. De varer som leveres fragtfrit til kantsten er påført dette ikon

Hvis du har bestilt en vare, der er forsinket eller udsolgt, kontakter vi dig normalt inden for for 2 hverdage, med en status.