Fortrydelsesret på www.sagatrim.dk 

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os, gældende fra den dag du:

A: Har modtaget din vare.

B: Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

C: Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale        om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret skal du inden 14 dage fra modtagelse, give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb  Enten ved at udfylde denne fortrydelsesformular, eller ved at kontakte os via e-mail eller telefon. Ved telefonisk henvendelse bedes du notere navnet på den kundeservicemedarbejder aftalen er indgået med.

Du kan ikke fortryde, ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give Saga Trim besked.

OBS! Fortrydelsesretten gælder ikke for erhvervsdrivende og forbrugerkøb i butik..

Returnering

Hvis du fortryder dit køb, skal varen sendes retur.

Vores returadresse, både til fragt forsendelser og ved personlig aflevering er:

Saga Trim ApS

Mileparken 30

2730  Herlev

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Du skal sende din ordre retur til os, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os at du ønsker at fortryde dit køb. Ved returnering er du ansvarlig for varen, at den er forsvarligt pakket ind. Du dækker selv omkostninger til returforsendelse. Dette gælder også ved nægtet modtagelse.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for bl.a. løbebånd. Udgifterne for returnering af disse varer forventes højst at beløbe sig til ca. kr. 1.500

Har du sendt en vare retur pga. fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Varens stand ved returnering:

Du må afprøve den modtagne vare på samme måde som hvis du prøvede den i vores fysiske butik. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi såfremt du afprøver den mere end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet, kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Originalemballagen udgør i mange tilfælde en væsentlig del af varens værdi. Gem derfor emballagen indtil du er sikker på at du ikke vil returnere dit køb.

Ved tilbageførsel af betaling: 

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os, tilbage.
I tilfælde af en værdiforringelse, returfragt, som du hæfter for, fratrækkes dette købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet.

Tilbagebetaling sker med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi udfører en tilbagebetaling, når vi har modtaget varen retur, medmindre vi har modtaget dokumentation for varen er afsendt retur.