Viser et enkelt resultat

Brændefyrede saunaovne

Brændefyrede saunaovne som i Finland. Få det originale saunabad med Kastor saunaovne produceret i Finland.

BESTILLINGSVARE
Tilbud
9.457 DKK
Anbefales til saunaer på 12-22 m³ - med vandtank.

Brændefyrede saunaovne

Kastor’s finske brændefyrede saunaovne er en unik konstruktion,som opmagasinerer varmen. Det gør, at du kan nyde varmen rigtigt længe -og at din brændefyrede sauna ved søen, i haven eller i sommerhuset, er i topklasse!
Brændefyret sauna er vel stadigt det mest originale saunabad – er en herlig oplevelse at bade i.
Duften af brænde og harpiks, den hyggelige knitren fra ovnen og ikke mindst varmen, giver ro i sjælen.
Vi anbefaler at du tidligt i byggeprocessen, gennemgår monteringsvejledningen, da der er mange faktorer at tage hensyn til.
I følge miljøstyrelsen er brændefyrede saunaovne som udgangspunkt omfattet af brændeovnsbekendtgørelsen og kravet om en prøvningsattest, hvis de tilsluttes indenfor og kobles til en skorsten.
Det er dog Miljøstyrelsens vurdering, at udendørs saunaovne og vildmarksbade ikke er omfattet af brændeovnsbekendtgørelsens anvendelsesområde. Brændeovnsbekendtgørelsen sætter krav til rumopvarmere, centralvarmekedler og halmfyr. Vildmarksbade, grill, haveopvarmere, bål og lignende falder udenfor bekendtgørelsens anvendelsesområde.
Selv om saunaovnene ikke omfattes af brændeovnsbekendtgørelsen, vil kommunen kunne udstede påbud efter Miljøbeskyttelseslovens § 42, hvis de medfører væsentlig forurening.

Saga Trim anbefaler altid at tage kontakt til den lokale skorstensfejer tidligt i byggeprocessen.