Viser alle 14 resultater

Kontrolpaneler til sauna

Kontrolpanel til sauna. Flere saunaovne til privat brug har indbygget kontrolpanel, Mange vælger saunaovne med eksternt kontrolpanel, hvor flere modeller har mulighed for kodespærring, fjernkontrol via trykknap, pc og mobilapp. Til offentlige saunaer anbefaler vi at vælge en model med mulighed for strømbesparende “stand by”. Læs mere neden for.

5.750 DKK

Passer til Comercial og Elite saunaovne og  Commercial og Home dampgeneratorer.

2.050 DKK

TImer Temperaturvisning på en skala 1-10

Passer til Commercial  saunaovne og  Commercial og Home dampgeneratorer.

4.250 DKK
Til Tylö dampgeneratorer VA og VB, til privat og offentligt brug.
8.485 DKK
Bruges sammen med Elite og Pure panel til  Commercial saunaovne.
6.200 DKK
Bruges sammen med Elite og Pure panel til  Commercial saunaovne.
7.750 DKK
  • Relæboks til Helo kontrolpanel T2
  • Bruges sammen med Magna, Laava og Saga ovne
  • Anbefales til offentligt brug
 
3.820 DKK
Bruges sammen med CC panel til S og SD saunaovne.
8.785 DKK
Bruges sammen med CC panel til SD 20 saunaovn.
UDSOLGT!
435 DKK
Dørkontakt til sauna/damp

Kontrolpaneler til styrring af sauna

Kontrolpaneler til økonomisk tids- og varmekontrol af din sauna.
Saunakontrolpaneler med patenteret delt effekt til alles behov med- eller uden ugeprogram.
Elite kontrolpanelet  giver mulighed for Forudprogrammering og ugeprogrammer, stand-By spareprogram. Styrring inden for samme Wi-fi område via mobil app eller via PC. Kræver i EU monteret dørkontakt, som ekstra sikkerhed.
Patenteret delt effekt betyder, at ovnen kun frakobler delvist når temperaturen er nået. Dette giver en ensartet temperatur i saunaen, minimalt elforbrug og lang holdbarhed.

Topmodellen Elite kan forudprogrammeres til at tænde og slukke op til 4 gange hver dag i løbet af ugen; så du for eksempel kan vælge en høj temperatur om morgenen – en lavere temperatur om formiddagen – en lidt højere om eftermiddagen og en høj igen om aftenen – eventuelt med pauser.
Det betyder, at det ikke nødvendigvis er morgenbaderne, der bestemmer temperaturen i saunaerne hele dagen, men at alle kundegrupper får det temperaturniveau, de foretrækker. Det kan give stor el-besparelse og skåner træværk og teknik.
Den energibesparende Stand-By funktion betyder, at saunaen kan stå tændt ved en lavere temperatur end badetemperaturen i perioder uden badegæster. Et tryk på knappen fra en gæst får temperaturen til at stige til badetemperatur på meget kort tid.
Det er muligt at montere dørkontakt til Elite og Pure kontrolpaneler, som sikkerhed for at saunaen slukker, hvis døren er åben mere end 1 min. Overholder EU’s sikkerhedskrav EN60335.