TRX Home 2 System

Varenummer: TRX114 Varekategorier: , ,

TRX Home 2 er den nyeste version af hjemmetræningskittet fra TRX – denne udgave indeholder alt det udstyr der skal til, for at komme i gang med slyngetræning -og mere til!
TRX Home 2 er en ny og forbedret udgave, hvor der er sket en række forbedringer på detaljeniveau, men som i den grad bidrager til at højne træningsoplevelsen for den enkelte bruger.
Fodbøjlerne er blevet justerbare, hvilket gør det nemmere at indstille og tilpasse din TRX til lige netop dig, og du kan derved udføre diverse øvelser mere optimalt. En anden forbedring ligger i håndtagene, som er blevet foret på visse punkter, hvilket skal afhjælpe og mindske at nylonstropperne ikke skærer under udførslen af øvelser. Dette er både praktisk, og bidrager til øget komfort.
Suspension/slyngetræninger super effektiv og alsidig træning som både udfordrer parametrene koordination, kondition, balance samt styrke, på én og samme tid. Træningen foregår med egen kropsvægt, men kan hele tiden progredieres, ved at ændre på vinklen man ligger eller står i.
Suspension/slynge træning er meget effektiv og giver et utal af træningsøvelser hvor kun fantasien sætter sine begrænsninger og endnu en bonus er at den kan let tages med over alt, i haven, på løbeturen i skoven eller ferien

Der medfølger:

TRX Home Suspension Trainer
Suspension Anchor
Door Anchor (så du kan bruge en dør som et ophængspunkt)
1 års gratis abonnement på TRX App’en
Plakat med øvelser
Mesh-opbevaringspose

1.545 DKK

(1.236 DKK ekskl. moms)

Få på lager

Kan ses i butik
btn-free-delivery
Anbefalet brug