Viser alle 4 resultater

BOWFLEX MAX TRAINER

Træn mere intenst og opnå større forbrænding på kortere tid, endda på mindre end 1 m².
Hvis du er til effektiv intervaltræning med mulighed for at give den “max gas”, bør du prøve den nye Max Trainer.

9.875 kr.

- Velegnet til intervaltræning

- Manuel modstand

Tilbud
12.495 kr.
  • Velegnet til intervaltræning
  • Bluetooth
Tilbud
13.745 kr.
  • Velegnet til intervaltræning
  • Bluetooth
17.995 kr.
  • 10" HD Touch Screen
  • JRNY™ kompatibel
  • Fylder mindre end 1 m²

Hvad er en Bowflex Max Trainer?

Bowflex Max Trainer er en kompakt, træningsmaskine til hjemmetræning, som kombinerer de bedste egenskaber fra den velkendte crosstrainer og stepmaskine i én. Max Trainer er designet til at give dig en særdeles effektiv og samtidig skånsom træning. Maskinen er velegnet og udfordrende for såvel nybegyndere som trænede personer.

Fordele ved at træne på en Max Trainer

Med det indbyggede Max Intervalprogram, som medfølger i alle Bowflex Max Trainers, kan du klare din træning på kun 14 minutter. Max Trainer udnytter den præmis, at korte træningspas med høj intensitet er mere effektive end længere træningspas med lav til moderat intensitet, når det drejer sig om at forbedre din cardio og forbrænde kalorier.

Max Trainer er designet til dig, der ønsker at klare træningen derhjemme, enten fordi du ikke kan finde tid eller mulighed for at nå i fitnesscentret, eller fordi du er mere komfortabel med at træne hjemme. 

Bowflex Max Trainer er meget kompakt og har et meget lille såkaldt footprint; maskinen optager mindre end 1 m2 gulvplads! Du får fuldt udbytte af din træning derhjemme helt på højde med den træning, du kan få på maskinerne i fitnesscentret.

Hvordan bruger du en Bowflex Max Trainer?

Maskinen har to bevægelige håndtag, som du kender det fra ellipsetraineren og to store fodpedaler, som du træder ned på skift, på samme vis, som på en stepmaskine.

Når du træner, kan du enten holde fast i de bevægelig håndtag for at bruge hele kroppen, eller du kan holde i de stationære håndtag med sensorer under konsollen, hvor du samtidig kan overvåge din puls via de indbyggede pulssensorer.

Maskinerne har en unik kombination af luft og magnetmodstand. Luftmodstanden reguleres automatisk afhængig af din intensitet og bevirker at du kan give den “max gas” og magnetmodstanden kan justeres så udgangspunktet passer til dit niveau. Du finder info om antallet af modstandsniveauer, under den enkelte models produktspecifikationer.

Flere af modellerne har desuden yderligere indbyggede træningsprogrammer, der på forskellig vis varierer hastighed og modstand for at give dig en række forskellige træningsmuligheder. Du kan vælge mellem fedtforbrænding, intervaltræning eller pulskontrolprogrammer.

Hvilken model skal du vælge?

Bowflex har udviklet flere modeller af Max Trainers, så du kan vælge den maskine med de funktioner, der passer til dine behov. Herunder får du en kort introduktion til de forskellige maskiners funktioner. Du kan læse mere ved at klikke ind på hvert enkelt model her på siden.

Bowflex Max Trainer M3i

Bowflex Max Trainer M3i er en Max Trainer med alle de basale egenskaber i Max Trainer-serien. Den har 8 magnet modstandsniveauer der reguleres manuelt, quick start program og det indbyggede MAX intervalprogram. Du kan overvåge din puls, mens du træner, både via de indbyggede pulsmålere i de stationære håndtag eller med det medfølgende pulsbælte. Konsollen har en LCD-skærm, der viser kalorier, tid, puls, RPM og modstandsniveau. Desuden findes et display, der viser forbrændte kalorier samt målsætning for din intensitet ved brug af din personlige brugerprofil.

Bowflex Max Trainer M6i

Bowflex Max Trainer M6i har 16 modstandsniveauer samt mulighed for at træne med Bowflex JRNY™, der er en online træningsplatform. JRNY™ kan benyttes via din smartphone eller tablet. Der er et interaktivt display og 5 integrerede træningsprogrammer. 

Bowflex Max Trainer M8i

Bowflex Max Trainer M8i har udover de funktioner, der findes hos M6i modellen, yderligere 4 modstandsniveauer, hvilket giver 20 niveauer i alt samt hele 7 indbyggede træningsprogrammer. På M8i kan du ligeledes træne med JRNY™ via app på din smartphone eller tablet. Bowflex M8i har desuden et mere detaljeret display og neoprenbelagte håndtag med ekstra grebsmuligheder.

Bowflex Max Trainer M9i

Med Bowflex Max Trainer M9i får du en fuldt integreret træningsoplevelse med den 10” store HD touch-skærm, hvor du kan få fuldt udbytte af JRNY™ træningsplatformen samt streame underholdning fra de streamingtjenester, du abonnerer på fx Netflix, Disney+ & Amazon Prime. Du får 20 modstandsniveauer og 4 indbyggede træningsprogrammer, neoprenbelagte håndtag m.m. 

Ønsker du at opleve de forskellige Bowflex Max Trainer modeller forud for køb, kan du besøge os i vores showroom i Herlev.

max trainer