Viser alle 12 resultater

LØBEBÅND

Løb dig til en bedre kondition og bliv belønnet med overskud i hverdagen. Med et kvalitetsløbebånd fra Saga Trim er du ikke længere afhængig af vind og vejr når der skal løbetrænes.

UDSOLGT!
Tilbud
5.995 DKK 4.995 DKK

- Model 2020

- Gåhastighed 0,5 - 6 km/t

- Ultra-kompakt design

UDSOLGT!
Tilbud
6.995 DKK 5.995 DKK

- Model 2020

- Løbehastighed 1 - 14 km/t

- Ultra-kompakt design

Tilbud
9.995 DKK 8.995 DKK

- Model 2020

- Løbehastighed 0,8-16 km/t

- Softtrak™ affjedring
Tilbud
10.799 DKK 7.808 DKK
 • Model 2020
 • Løbehastighed 1 - 16 km/t
 • Kompakt model
Tilbud
14.999 DKK 11.495 DKK
 • Model 2020
 • Løbehastighed 1 - 20 km/t
 • Kettler Energy Deck
UDSOLGT!
Tilbud
13.995 DKK 10.995 DKK

- Model 2020

- Løbehastighed 0,8 - 19,3 km/t

- Foldbart

UDSOLGT!
Tilbud
15.995 DKK 12.995 DKK
 • Model 2020
 • Hastighed 0,8 - 20km/t
 • Flodbart
Tilbud
16.995 DKK 13.995 DKK

- Model 2020

- Løbehastighed 0,8 - 20 km/t

- Foldbart

UDSOLGT!
Tilbud
19.995 DKK 16.995 DKK
 • Model 2020
 • Hastighed 0,8 - 20 km/t
 • Foldbart
24.988 DKK
 • Semi-pro
 • Løbehastighed 1 - 20 km/t
 • 9 programmer
43.738 DKK
 • Model 2020 
 • Løbehastighed 1 - 25 km/t 
 • Justering af hældning 0 - 15%
Tilbud
43.738 DKK 30.000 DKK
 • Model 2020
 • Professionel brug
 • Løbehastighed 0,8-25 km/t

Accordion title

Løbebånd
Der er mange fordele ved at dyrke regelmæssig konditionstræning. Udover at være en af de bedste måder at tabe sig på, er konditionstræning også med til at styrke både dine lunger og dit hjerte, så du får et sundere kredsløb og stærkere vejrtrækning. Derudover hjælper det med at formindske mængden af kropsfedt, hvilket reducerer dit stressniveau – og derudover giver konditionstræning dig generelt mere overskud i hverdagen.

Der er rigtig mange, der har manglende overskud og lider af træthed i hverdagen, men som oplever, at de får det meget bedre ved at konditionstræne flere gange om ugen. De længerevarende resultater af regelmæssig konditionstræning er mange, og tæller blandt andet formindsket risiko for kroniske sygdomme som type 2 diabetes, slidgigt, fedme, forhøjet blodtryk, depression og visse former for kræft.
Hvad er konditionstræning?
Konditionstræning er alle former for aktivering/bevægelse af kroppen, der forhøjer din puls og vejrtrækning. Det kan være alt fra at slå græsset i baghaven, danse i stuen til din yndlingsmusik, lege med dine børn, gå på trapperne eller korte og lange løbeture. Sidstnævnte er en af de letteste måder at komme i gang med en sund og aktiv livsstil.
Det kan være svært at komme i gang, og hvis man ikke allerede er inde i en god træningsrytme, kan det virke som en stor udfordring at bevæge sig udenfor og løbe i det fri. Man kan let kan komme til at føle sig ekstra meget ude af form, når man ser de mange andre løbere, som sprinter forbi en.
Kvalitetsløbebånd til ethvert formål
Netop derfor kan det være en god idé, at investere i et kvalitetsløbebånd fra Saga Trim. Hos os finder du løbebånd til ethvert formål, hvad end du starter helt fra bunden, eller allerede er i topform, og bare mangler en let måde at træne på derhjemme. Hos os kan du også finde en masse løbebånd på tilbud.
Du behøver ikke længere være afhængig af, om vejret udenfor er til en løbetur. Oftest kan det være meget demotiverende at få løbeskoene på, når regnen siler ned, og det kan føles mere fristende at krybe under et lækkert slumretæppe på sofaen. Med dit eget kvalitetsløbebånd er der ingen undskyldninger for ikke at kridte løbeskoene.
Fordelen ved et løbebånd til hjemmet er også, at du kan indstille det til ethvert behov. Ønsker du at løbe en længere tur på en flad overflade, er det muligt, ligesom det også er muligt at indstille løbebåndet til at have en bestemt hældning, så du bliver udfordret lidt mere end normalt på din løbetur. Med de integrerede løbeprogrammer, intervaltræning og pulsstyring vil et enkelt løbebånd passe til behovene hos hele familien. Bedst af alt er, at mange af vores løbebånd er lavet specielt til privat brug, så de nemt kan foldes sammen efter brug, og derfor ikke behøver optage en masse plads i hjemmet.
Stort udvalg – både online og offline
Hos Saga Trim er du sikret de allerbedste produkter. Med løbebånd fra mærker som Health Stream, Schwinn, Kettler og Toorx garanteres du god kvalitet fra brands, der er i den absolutte top, når det kommer til træningsudstyr – især inden for konditionstræning.
Bestil dit løbebånd online, hvor du let og bekvemt kan betale med betalingskort. Vi sender normalt dine varer i løbet af 3 hverdage, så du hurtigt kan komme i gang med dit løbeprogram. Udover vores store netbutik, har vi også en butik i Herlev på hele 700m2, hvor du er velkommen til at kigge forbi og tale med en af vores konsulenter, der kan give dig de bedste råd inden dit køb. Du kan også kontakte os telefonisk eller på mail. Alle mails bliver besvaret inden for 3 timer inden for normal arbejdstid.
Udover løbebånd har vi et stort udvalg af andre konditionsmaskiner. Er løb ikke noget for dig, kan du med fordel prøve en af vores mange motionscykler, der giver dig en god konditionstræning på lige fod med en løbemaskine. Se vores store udvalg her.
Tips til en god træningsrytme
Der er mange fordele ved at komme i gang med en god løberutine, men det er også vigtigt, at du passer på dig selv og sørger for, at du ikke belaster dine led.
Sørg for at investere i noget godt løbeudstyr. Du kan ikke nøjes med at løbe i dine normale kondisko. Investér hellere i et par rigtige løbesko, der er lavet til at beskytte dine fødder, knæ og andre led så godt som muligt, så du undgår længerevarende skader.
Før en journal, og hold styr på dine fremskridt! Du kan for eksempel finde løbeprogrammer på nettet, der passer til dit behov. Er du ude efter blot at vedligeholde din vægt, eller ønsker du også at tabe dig? Det er vigtigt at du skræddersyr et program, der passer præcist til dig. Investér også i en fedtprocentmåler, så du kan se dine resultater sort på hvidt. Der er intet, der motiverer bedre, end at kunne se kiloene rasle af, efter du er kommet ind i en god rytme.