Tylø Saunaovn Crown 6-10 kW

Varenummer: TYLO-CROWN Varekategorier: , ,
Crown lever op til sit kongelige navn med sin majestætiske kroneformede grill med det dybe stenmagasin i midten samt det indbyggede varme lys udstråler Crown både elegance og sofistikering.
Ved at kombinere design og funktion har Tylø skabt en ny saunaovn, der vil blive brugt som referenceovn mange år fremover.

Den fritstående gulvmonterede saunaovn har et symmetrisk design, med elegant indbygget lys der signalerer ro og varme.

Den iøjnefaldende Crown-grill giver mulighed for hurtig opvarmning, optimal luftstrøm og varmecirkulation i hele saunaen, samtidig med det dybe stenmagasin i midten af ovnen sikrer, at du får det fulde udbytte til saunagus.

Crown placeres nemt og sikkert i saunaen. Gulvmontering og det smalle design, 40×40 cm , giver mulighed for at placere ovnen i et hjørne, mod en væg eller mod en glasfront. Ovnen er monteret med thermosafe ovnskærm på alle sider, hvilket gør den sikker og præsentabel at have stående frit i saunaen.

Leveres med indbygget relæboks for nem installation.og et elektronisk touch kontrolpanel Elite med mulighed for Wifi styring via pc eller app på telefon. Kontrolpanelet kan placeres let tilgængeligt på væggen inde i saunaen, max. 80cm. fra gulv eller uden for saunarummet.

Læs mere om de mange muligheder under Elite kontrolpanel. Der medfølger separat termostatføler til montering inde i saunaen, samt mulighed for dørkontakt.

Crown leveres i følgende størrelser:

  • Tylø Saunaovn Crown Elite 6 – 6,6 kW (3x400V) anbefales til saunaer på 4 – 8 m³
  • Tylø Saunaovn Crown Elite 8 – 8 kW (3x400V) anbefales til saunaer på 6 – 12 m³
  • Tylø Saunaovn Crown Elite 10 – 10,5 kW (3x400V) anbefales til saunaer på 10 – 18 m³

Bør suppleres med 1 kasse Tylø saunasten  20 kg, mellemstørrelse.

Ved beregning af en saunas rumfang bør man for hver m2 glas og tunge vægge lægge en m3 til i volumen ved beregning af korrekt saunaovn – hør gerne Saga Trim’s kundeservice om rådgivning.

Til offentlig brug anbefales Sense Commercial med separat relæboks og Elite kontrolpanel.

Fra 22.125 kr.

(17.700 kr. ekskl. moms)

 

TyloHelo Saunasten 20 kg t/vægm. sauna

Vis delbetaling
×
Delbetaling
613 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 22.125 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 613 kr. Samlede kreditomk. 7.299 kr. Samlet tilbagebetaling 29.424 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,79%. Der er fortrydelsesret.
Kan ses i butik
Anbefalet brug
Billigst på PriceRunner