Velvære starter her

I 150 år har danskerne købt gode ting hos Saga Trim til forøgelse af velværet.

Det startede med Tylø sauna. Ovne og tilbehør til svømmehaller, hoteller og private hjem. Sauna var helt nyt i Danmark, og danskerne skulle lære, at nyde denne herlige badeform.

I dag kan du købe en komplet saunakabine i samlesæt med alt, hvad du ønsker af udstyr, klar til opstilling hjemme hos dig. Eller du kan overlade alt til os: Fortæl, hvordan du vil have saunaen, så sørger vi for, at det bliver som du vil have det. Hvis du ønsker selv at bygge, eller projekterer sauna for en kunde, så send os en skitse, og du får et komplet projekt tilbage med vejledning og beskrivelse.

For 29 år siden introducerede Tylø ny teknik til dampbad.
I dampbadet er det dampen der giver dig varmen. Helt tåget er det, med blid fugtig varme nyder du det skønneste bad. Det samme, som med sauna gælder for dampbad: Færdige kabiner, specialbygget og hjælp til projektering. Specielt for dampbad er, at det ikke behøver at fylde ret meget. Faktisk kan du få dampbad i din egen brusekabine derhjemme! Vi kalder det BOLIGNYDELSE. Se nærmere under brus og damp.

I 35 år har Saga Trim leveret motionsudstyr til professionelt brug og til privat brug.

De fleste har brug for vejledning ved køb af motionsudstyr. Til privat brug kan du vælge blandt hele udvalget. Dog får du mest for pengene ved at vælge udstyr fremstillet til privat brug: Flere indstillingsmuligheder, mere avanceret elektronik og lettere konstruktion.

Til klub-, firma- eller center-brug kan det være fristende, at købe mange funktioner til lavest mulig pris, men få hjælp til at vælge udstyr, som holder til det du har brug for.

Succesen afhænger af besøgstallet. Brugerne kommer igen og igen når de føler, at udstyret er velfungerende og øger motivationen.

Vores erfaring kommer dig til gode, når du køber hos Saga Trim: Du kan få konsulentbistand med alt lige fra projektering, indretning og dimensionering og budget til at sørge for, at udstyret bliver anvendt og udnyttet korrekt, når du har fået tingene på plads.

Uanset om du er grossist, forhandler, projekterende, eller køber til dit eget private brug, får du glæde af 50 års erfaring.